Grafisk design portfolio

Her kan du se min grafiske portfolio med noget af det grafiske arbejde som jeg har lavet igennem tiden. I denne grafiske design portfolio er der en blanding af webdesign og flere forskellige grafiske fremstillinger lavet i Adobe Photoshop og Adobe Illustrator.

FC Midtjylland

Jeg arbejdede i 6 måneder i FC Midtjylland merchandise afdelingen, hvor jeg lavede mange forskellig slags grafisk arbejde. Her har jeg bla. lavet forside til deres autografhæfte, lavet den visuelle identitet for flere store kampegner, samt lavet trykket til FCM’s officielle træningsdragt.

ShopSport

Jeg har i 7 måneder arbejdet for ShopSport hvor jeg har lavet en masse grafisk indhold til deres hjemmeside, Instagram og Facebook side. Her har der været meget fokus på produkterne og deres gode kvalitet og pris.

Lumiom

Dette er en ny startet webshop som jeg har hjulpet lidt med at lave noget grafisk indhold til hjemmesiden, samt grafisk content til deres Instagram .

Studsgård GIF

I forbindelse med Studsgård GIF’s 100 års jubilæum hjalp jeg dem med et design til deres jubilæums t-shirt.

Fritid

Dette er et udkast af det grafisk design som jeg har lavet i min fritid.

Studie

Dette er en lille samling af det grafiske materiale jeg har lavet i forbindelsen med mit studie.

Generelt om min grafiske design portfolio 

Denne grafiske design portfolio indeholder materiale jeg selv har lavet og udviklet, eller selv har udearbejdet i samarbejde med andre samarbejdsparter. Hvis du ønsker at se mere af mit grafiske arbejde kan du se min Instagram konto eller min portfolio indeholdende video. Håber du nød denne lille fremvisning af en grafisk design portfolio.