Om Mig

Hej! Mit navn er Marco Hammer

– Og jeg er født en solrig vinterdag 1991. Jeg bor i Herning sammen med min dejlige kæreste Stine, vores søn Osvald og vores datter Leonaora.

Til dagligt arbejder jeg hos Korsholm / Guntex hvor jeg står for mange af deres digitale markedsføringsinitiativer.
I min fritid kan jeg godt lide at bruge min tid med familien, spille lidt computer, se en god film, være sammen med venner, eller følge troligt med i FC Midjyllands fodboldkampe.

Om min personlighed, er der to karaktertræk jeg tager med mig overalt. For det første er vigtig for mig at være positiv. Min positive tankegang er noget jeg bruger fra morgen til aften, og jeg har især fundet ud af hvor vigtig den kan være på en arbejdsplads. Jeg ved at en arbejdsdag med godt humør og en positiv stemning kan give meget mere energi og glæde i hverdagen.

Den anden ting jeg altid har med mig, er min venlighed. Jeg møder altid folk med et smil og gør altid mit bedste for at folk omkring mig får en god dag. Det er vigtigt for mig at være imødekommende overfor alle, så alle kan føle sig en del af et fællesskab.

Færdigheder

  • SEO 93% 93%

Mine SEO evner ligger særligt indenfor at kunne lave konkrete SEO strategier, On Page SEO, SERP og sammenspillet mellem SEO og andre digitale kanaler. 

  • Email Marketing 88% 88%

Jeg kan lave komplekse email automation setups, samt designe, lave content og administrer emails på højt plan.

  • Grafisk Design 87% 87%

Jeg er storbruger af Photoshop, og kan nærmest bruge dette til at lave alle former for digital grafik. Jeg har også kendskab til print, webdesign og video redigering.

  • E-commerce 85% 85%

Jeg har god efaring med alle områder der er tilknyttet ehandel, om det så er vareoprettelse, opsætning af prisregler, skrukturer menuer og kategorier, samt lave landingsider og andre digitale universer, i forbindelse med eks. kampagner.

  • SoMe 79% 79%

Jeg har stor erfaring med både Facebook og Instagram, i forhold til organisk vækst og vedligeholdelse på de sociale medier. Jeg er så småt ved at udvikle mine kompetencer indenfor den betale del også.

CV

Korsholm

Tidsperiode: 2019 – nu

Jeg har siden 2019 arbejdet hos Korsholm A/S, hvor jeg gennem dem er kommet til at arbejde med mange spændende arbejdsområder.

Guntex

Tidsperiode: 2019 – nu

Guntex er en B2B virksomhed, som ligger i samme bygning som Korsholm. Her har jeg bl.a. hjulpet dem med deres videounivers, samt diverse grafik og emails til forhandlere.

Korsholm Jagtrejser

Tidsperiode: 2019 – 2020

Korsholm jagtrejser var en del af Korsholm, men er nu overgået til Messer Hunting. Da Jagtrejser var en del af Korsholm, var jeg behjælpe med emails og forskellige typer grafik.

Intersport Skjern

Tidsperiode: 2019 – 2020

Intersport Skjern var en del af Korsholm huset, men samerbejdede stoppede i 2020, da Korsholm valgte at fokusere mere på outdoor. For Intersport lavede jeg forskellige Facebook opslag, emails, grafik, lidt SEO og diverse landingssider.

Freelance

Tidsperiode: 2019

Jeg er arbejde i en kort periode lidt freelance, hvor jeg bl.a. lavede hjemmesider for startups, forskellige grafiske elementer og fungerede lidt som en digital konsulent.

ShopSport

Tidsperiode: 2018 – 2019

Hos ShopSport har jeg stået for webshoppen og alt deres digitale markedsføring. Desuden har jeg med mit arbejde hos ShopSport haft stort fokus på KPI’er og kontrol af dette.

Digital Konceptudvikler

Tidsperiode: 2017 – 2019

I forbindelse med min uddannelse til D-Kon har jeg fået viden inden for brugerundersøgelse, teknologiforståelse, projektledelse, koncept og forretningsudvikling, samt stor viden indenfor digital markedsføring. Des Mere har jeg her lavet større projekter i samarbejde med virksomheder.

FC Midtjylland

Tidsperiode: 2017

Jeg har i et halvt år arbejdet for FCMs Merchandise afdeling, hvor jeg blandt andet havde ansvaret for både webshop, facebook og nyhedsbrev, samt Design og videoproduktion i forbindelse med kampagner.

Multimediedesigner

Tidsperiode: 2015 – 2017

Jeg har igennem 2 år gået på uddannelsen Multimediedesigner, på Erhvervsakademi MidtVest. Hvor jeg har lært både om design, kommunikation, interaktion, samt været på kursus i design thinking og innovation.